Indendørs – Haltider

Kære tennisspiller!

Så er tilmelding til indendørs haltider lagt på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at sidste frist for aflevering af anmodning er 25. september kl. 18.00. Kupon kan downloades HER . Hvis udskrivning eller download giver problemer, så kontakt Svend Åge Roemer på 20619360, så du kan få en alternativ mulighed. 

Anmodning på SMS, mail eller sendt gennem sociale medier accepteres IKKE!! KUPON SKAL BRUGES!!

Vi giver besked om tider, så hurtigt det er muligt direkte til kontaktpersonen for holdene.

Der har igen i år været ændringer på tildelte haltider fra kommunen. Der er blandt storkommunens mange foreninger fortsat stor ”kamp” om haltiderne – vi kæmper tennisklubbens sag og må med tak acceptere de alt for få tildelte timer, men mange presser på! Skolereformen har ligeledes forhindret os i at få tildelt dagtimer på hverdage.

Endvidere har vi fra kommunen igen fået påmindelse om, at hallerne SKAL være i brug ELLER AFLÅSTE på de tildelte tider. Altså skal det her indskærpes, at har man en haltid der ikke benyttes, så SKAL der gives besked om aflysning af tiden til Svend Åge Roemer. Du/I kan selvfølgelig tilbyde andre at benytte tiden. Bare der ALTID er nogen til stede i hallen, så den ikke står ubenyttet og åben. 

På grund af besparelser i kommunen er klubben blevet pålagt selv at sørge for åbning/lukning af Vordingborghallen efter kl. 16.00 på torsdage og fredage og alle tider i weekenden – dvs. alle vore tider.

Der er i Vordingborghallen indført et briksystem til åbning og lukning af fordøren. Det volder tilsyneladende ingen problemer. Første og sidste hold i en sammenhængende periode skal have en brik udleveret – VTK håber at kunne få udleveret flere nøglebrikker.

I Iselingehallen benyttes også et briksystem – både til fordør og omklædning.

Med tennishilsen

VTK

Kalender til haltider findes HER

Download tilmeldingskupon HER