Opslagstavle

Kære medlemmer af VTK

Bestyrelsen ønsker at skabe det bedste klubmiljø i VTK – derfor har vi startet et klubudviklingsforløb med DGI. Og det er her, I som medlemmer, kommer ind i billedet.

Du sidder måske med en god idé til en ny social aktivitet i klubben…

En idé til hvordan vi kan styre brugen af den nye boldmaskine…

Et ønske om afholdelse af stævne i klubben…

Eller eller eller…ingen idéer er for store eller små…måske urealistiske, men vi ønsker det hele frem i lyset. Jo mere vi kan inddrage Jer som medlemmer, jo større samhørighed får vi forhåbentlig i klubben.

Vi vil starte med at afholde et åbent bestyrelsesmøde/cafémøde hvor vi inviterer alle medlemmer til at deltage. Her får vi forhåbentlig en masse idéer på bordet og en god dialog om klubbens fremtid.

Pga. restriktioner omkring Covid-19, kan det desværre ikke lade sig gøre at mødes lige nu, men så snart det er muligt finder vi en dato. Vi vil gerne bede Jer allerede nu, om at komme med forslag, idéer, ønsker, så samler vi op til mødet. Send gerne til stine@vortennis.dk

Herunder er der en lille opsummering af besvarelser fra medlemsundersøgelsen.

44% ønsker bare at spille uden træning, men af de besvarelser der er kommet er, er der positiv feedback på træningen for nybegyndere. Det giver et godt sammenhold mellem nybegynderne og dermed mulighed for at finde makkere og modstandere.

91% deltager i mindst en aktivitet, 70% deltager endda i 2 eller flere aktiviteter, om det er holdturnering, Barolo eller lignende. Der bliver foreslået en social spilaktivitet mere midt på ugen.

Ved spørgsmålet om vurdering af klubhus og baner, så er det ikke så mærkeligt at 68% svarer, at der er plads til forbedringer. Vi har læst alle Jeres besvarelser som primært går på banernes stand, men også nogen der foreslår at klubhuset bliver shinet lidt op med en gang maling og baderummene kunne også godt trænge til en omgang. Med stor hjælp fra en flok energiske medlemmer, så har vi fået givet klubhuset en gang maling og ryddet lidt op. Det sidste oprydning og ophængning af diverse ranglister opslagstavler mm tager vi til forårsklargøringen, så vi kan få gjort det hele lidt hyggeligt. Herrernes baderum er blevet ordnet, ny endevæg og brusere. Banernes stand er desværre blevet værre i løbet af 2020. Hele anlægget synker og det er en endeløs kamp med kommunen for at få dem til at holde banerne spilbare. VTK´s bestyrelse besluttede derfor i starten af efterårssæsonen at bruge en pose penge på at renovere bane 1 og 6, så vi havde nogle baner at spille på i efteråret. Også her var der god hjælp fra medlemmer til køre grus mm. Tak for det. Pengene og arbejdskraften har været givet godt ud med den lange efterårssæson vi har i år. Vi vil tage fat i kommunen i starten af 2021, med henblik på klargøring/reparation af banerne til sæsonen 2021.

92% er glade for onlinebanebooking, 4% kunne godt tænke sig noget introduktion til onlinebooking. Vi har lagt en manual på hjemmesiden, til brug af onlinesystemet.

92% synes godt om hjemmesiden, 8% synes den er nem og overskuelig men savner oplysninger. En enkelt ønsker oplysningerne på Facebook, da hjemmesiden ikke bliver læst. Vi deler stort set alle indlæg fra hjemmesiden på facebook, men hjemmesiden skal ses som et opslagsværk til at søge oplysningerne og skal i øvrigt også benyttes til banebooking, så det er en fordel at holde øje med begge sider.

Og så er der ellers bare ros til bestyrelsen, tak for det.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle vores medlemmer en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår.

Pas godt på hinanden i denne tid hvor Coronaen for alvor hænger over Vordingborg.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen