Tilbud til nye medlemmer

Introforløb 2020

Vordingborg Tennisklub kan i år tilbyde alle nye medlemmer, at deltage i et introforløb med 8 gange træning hos Finn Morgenstjerne inkluderet i medlemskontingentet.
Træningen afholdes 1 time, 2 gange ugentligt med start i uge 20.

Træningen vil blive afholdt, så vi overholder Dansk Tennis Forbunds retningslinjer i forhold til Corona!

Træning kan foregå på 3 baner med 3 spillere på hver bane og 1 træner fælles. Træner skal så vidt muligt undgå nærkontakt. Spillerne skal blive på de respektive baner og må altså ikke mixes. Træner skal huske afspritning, når han går fra bane til bane.

Træneren vil fordele spillerne på det nødvendige antal baner og fordele træningstiden mellem banerne. Bemærk, at ændrer DTF på retningslinjerne, så kan træningsformen også ændre sig.
Vil du/I svinge ketsjeren, så tilmeld hurtigst muligt til:
Næstformand, Annette Mørkeberg på mail dr.dip@nyraad.net – tilmelding nødvendig, da der er begrænset med pladser på holdene, for at retningslinjerne kan overholdes.

Hvis du er i tvivl om tennis er noget for dig, så er 1. træningstime gratis og herefter betales kontingentet, inden næste træning eller spil på banerne.

Træningstimerne vil ligge tirsdag og torsdag, fordelt på 2 hold, 17.30-18.30 og 18.30-19.30.

Første træningsdag er d. 12. maj– vi tager forbehold for ændringer i forhold til antal tilmeldte.

Senior kontingent årligt kr. 1150,- (incl. 8 gange træning, for nye medlemmer)
Junior kontingent årligt kr. 500,- (incl. træning, forår og efterår, for nye medlemmer)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vi arbejder i øjeblikket på et introforløb til nye medlemmer 2020, der kan holdes indenfor de retningslinjer vi får fra Sundhedsstyrelsen og DTF. Hold dig opdateret her på siden.

 

Åbent Hus dagen 2019 var en stor succes, med mere end 30 interesserede. Håber at alle nye har følt sig velkomne og har lyst til at fortsætte efter introforløbet.

Her et billede fra dagen, hvor Erling introducere de nye til tennissporten.