Holdturneringer

Veteran 50+ har vundet sin pulje og spiller derfor sæson finale mod Gladsakse den 10. september i Vordingborg med kampstart kl. 10.00.

Veteran 50+ blev oprettet i 2021, holdet har sit oprindelige udgangspunkt i klubbens veteran 40+. Som ny tilmeldt hold er vi startet fra bunden af divisionen.

Kendetegnende for de to sæsoner har været meget tætte kampe og et overraskende højt niveau i bunden af divisionen. Årsagen her til er, at flere hold i rækken ligeledes udspringer fra tidligere ”lidt” yngre veteranhold.  I 2021 endte vi midt i puljen og i år rykker vi så en  division op.

Spillerne på billedet har udgjort grundstammen på holdet i denne sæson. Som det fremgår af billedet består holdet  af en flok gale tennisentusiaster med en gennemsnitsalder i rækkens lidt højere ende. (pigerne undtaget naturligvis)  Det betyder at vi løbende er ramt af småskader. Vi er derfor glade for, at vi har en stor trup at trække på samt en del stærke reserver der gerne giver en hånd når det kniber.

I 2022 har Lars Vestergaard, Janne Lejre og Heidi Lohmann vedligeholdt skadeslisten, mens Betina Nagel Petersen, Steffen Lejre, Helen Grønager og Mette Damsgaard Jacobsen har været holdets trofaste backup team.

Tak for en god sæson, ses den 10. september.