Senior – Træning

Seniortræning 

I 2021 tilbydes senior holdtræning for begyndere og øvede. Træning starter igen i uge 32.

Derudover står vores trænere også til rådighed hvis man ønsker at booke privatlektioner – dette aftales direkte med den enkelte træner.

Træning for øvede er 8 gange og starter i uge 32.

Begynder 1     Tirsdage kl. 18.00-19.00     Træner Jonas 

Begynder 2     Onsdage kl. 18.00-19.00     Træner René

Øvet 1                Tirsdage kl. 19.00-20.00     Træner Jonas

Øvet 2                Onsdage kl. 19.00-20.00     Træner René

Priser træning (kræver medlemskab)

Øvede får 8x efter sommerferien for kr. 400,-

Tilmelding til træning hos Stine Beck Petersen, mail:  stine@vortennis.dk  eller  tlf: 4277 5150.

__________________________________________________________________________________________________________________

Rene Lund 48 år bor på Bornholm, hvor han de seneste 7 år har været tennistræner og ildsjæl i den lille by Nexø s lokale tennis klub, hvor han har fået bygget en stor og talentfuld ungdomsafdeling op. Aktuelt nomineret som årets ildsjæl af Dansk tennis forbund.

“Som træner er jeg meget fokuseret på at alle kan lære at spille tennis på forskellige niveauer. Nogle vil nok mene jeg er lidt disciplinær, men min erfaring er at ungdommen er vilde med, at træningen foregår fair og seriøst.

__________________________________________________________________________________________________________________

Mit navn er Johannes Hemmingsen jeg er årgang 1981. Jeg sidder i bestyrelsen som junioransvarlig og deltager på klubbens plus40 hold.
Jeg har været medlem i VTK siden 2012. Til daglig er jeg skolelærer på Ørslev skole. Bor i Nyråd med Jeannette og vores datter Ellen-Sofie som begge også spiller i VTK.

Jeg startede selv med at spille tennis, da jeg var 8 år i Fladså TK. Da jeg var 13 år, rykkede jeg til Næstved TK, hvor jeg stadig spiller på 1. holdet i 2. division. Som spiller var min bedste placering nr. 28 på den danske rangliste tilbage i 2006. Det år blev jeg også blandt de 16 bedste til DM (Frederik Løchte vandt).

Mine styrker er min serv og forhånd😊 og mit idol er Roger Federer.
Jeg har været træner i følgende klubber: Næstved, Faxe, Sorø, Lundby, Fladså, Præstø og Vordingborg.

Jeg har trænet alt fra nybegynder til elite niveau.

Glæder mig til at se jer i klubben.

__________________________________________________________________________________________________________________

Mit navn er Jonas Anderson. Jeg er 43 år gammel.

Udover mit virke som tennistræner sidder jeg i bestyrelsen i Vordingborg tennisklub. Jeg er en relativ ny tilføjelse til Vordingborg tennisklub, hvor jeg har været medlem siden april 2020. Dette skyldes at jeg igennem de sidste 20 år har været bosat i udlandet, blandt andet i Washington DC og i London, men valgte at vende snuden hjemad med min familie sidste år. Vi har bosat os i Stensved og er hurtigt blevet meget glade for livet her. 

Min tennisrejse begyndte som 8 årig, da jeg fik min første tennisketcher (en Adidasketcher i træ!) og blev medlem i Kløvermarkens tennisklub. Jeg blev hurtigt bidt af sporten og har været det lige siden. Da jeg var 14 flyttede jeg til HIK, hvor jeg blev en del af deres juniorhold og samtidig også begyndte som ungdomstræner i både fodbold og tennis. 

Jeg har siden spillet tennis i USA, hvor jeg kvalificerede mig til “state finals” med mit hold, og også i London hvor jeg var holdkaptajn for et hold i 2. division. Det blev også til nogle kampe i Premier League (i tennis, ikke fodbold!), hvor jeg blandt andet har haft den tvivlsomme fornøjelse at tabe 6-1/6-0 til verdens nummer 256. 

Jeg underviser både begyndere og øvede og har gode evner til formidling af tennisteknik og taktik. Jeg kan kontaktes på 2999 1996 og glæder mig meget til at give noget af min tennisglæde videre til dig.