Barolo Street Tennis

Kære medlem af VTK.
 

Erling har været så venlig at starte Baroloen op som en udendørs Street tennis på Marienberg Skole.

Og vi er glade for, at netop han startede det op, for der var lidt udfordringer. En del afbud i sidste øjeblik og flere tilmeldte som ikke mødte op og 2 af de 6 baner måtte erklæres mindre brugbare. Men Erling er en erfaren mand udi det organisatoriske, så han klarede det selvfølgelig uden, at vi spillere mærkede ret meget til det. Godt gået Erling .

Næste gang søndag d. 14/3 overtager vi, Gitte og Erik, opgaven.

Belært af erfaringen mht. banerne har vi kun 4 brugbare baner, og dvs. at deltagerantallet er begrænset til 16 deltagere. Derfor opfordrer vi dig til kun at tilmelde dig, hvis du er rimelig sikker på at kunne deltage og spille alle 4 kampe. Selvfølgelig hvis vejret bliver ekstremt, så afpasser vi det derefter. Tænk på at du optager en plads, som en anden gerne ville have.

Mødetid søndag d. 14/3 kl. 14.00.

Vi spiller efter det sædvanlige koncept. 10 kr. for at deltage, 4 runder a 20 min. pointene noteres efter hver runde, sidst men ikke mindst vi rafler om en flaske vin blandt de 6 bedste. Farmorhuset har gennem Grethe sponsoreret en masse sidegevinster!

Husk det er udendørs, lette handsker og varmt tøj. Medbring egen kaffe

Tilmelding skal ske med SMS på mobil 22464949

Deltagelse er efter først til mølle princippet. Evt. oversiddere får 1. prioritet efterfølgende søndag.

Vi ses

Gitte og Erik