Tennis Rejse

Kære VTKs 60+-ere!

Sidste år deltog 20 tennisspillere og 4 pårørende uden “ketsjerglæde” – men med mod på at nyde samværet og de mange andre muligheder, som det fantastiske resort frister med – på rejsen til La Palma. Nej: det er ikke byen: Las Palmas, men øen: La Palma.

Foreløbig har 12 af sidste års rejsende valgt at tilmelde sig næste års tennisrejse. Vi er (næsten) alle over 60 år. Nu kommer tilbuddet til alle VTKs modne kvinder og mænd. Selve tilbuddet kan du se omtalt i det vedhæftede dokument. Nogle stillede spørgsmål fra de interesserede kan du også læse.

Mangler du/I yderligere informationer, så ring!

Om 14 dage sendes dette tilbud ud i næstsidste runde til de tennisspillere, der hvert år deltager i VTKs 60+-stævner. Herefter burde vi have nået 24 deltagere.

“Sidste skud i bøssen”: bliver DGI-Storstrømmens hjemmeside.

Lyder dette spændende? Så: vent ikke for længe!

Mvh
Grethe og Erling

2977494