Indendørstræning

BLIV BEDRE TIL TENNIS I VINTER!

VTK tilbyder træning på stor bane i Vordingborghallen for både juniorer og seniorer.

8 gange før jul og 8 gange efter jul – én time per gang i tidsrummet 12 – 15 på søndage. Vi starter søndag den 24. oktober. Træningen kommer til at køre indtil søndag den 6. marts 2022. Træner Jonas Anderson vil så vidt muligt inddele spillerne på baner efter niveau.

Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og holde formen ved lige inden næste sommersæson. Man får finpudset sin teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse, da der også vil være slag- og kamptræning på vores program. Vi spiller med grønne bolde.

Med tilskud fra VTK er prisen så lav som kr. 500,- for 16 timers træning. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og der er max 6 pladser pr time så tilmeld dig hellere før end senere!

Bemærk at træning med træner kun oprettes ved nok tilmeldte til et hold.

Tilmelding sendes til kasserer@vortennis.dk, hvorefter yderligere informationer fremsendes inden holdstart.