Vordingborg Tennisklub

Det er med stor glæde, at vi nu kan skyde tennissæsonen 2020 i gang, i Vordingborg Tennisklub.
Bestyrelsen har i dag været på banerne og sætte net op, gøre rent i klubhuset (som vi desværre ikke må benytte endnu) og sætte plakater op fra Sundhedsstyrelsen og Dansk Tennis Forbund.
Da vi desværre har været ramt af hærværk, så er der låger til banerne, som er taget af, dem arbejder vi på at få lavet og sat på igen. Flagsnoren er også væk, så vi må vente et par dage, før vi kan se VTK´s klubflag til tops…MEN vi lader som om at flaget er hejst, banerne er klar til spil, så det er bare om at komme i gang i det skønne forårsvejr.
Som restriktionerne er lige nu, så er der desværre aktiviteter på banerne, vi endnu ikke kan tilbyde, det er bla.:
Barolo, Drop in, Fælles træning, introforløb mv.
Vi vil holde Jer løbende orienteret, efterhånden som der bliver åbnet op for yderligere aktiviteter.
DTF tillader træningslektioner med max 3 spillere + 1 træner pr. bane. Vi kan derfor ikke starte op med de store træningshold. Det vi KAN tilbyde er, at man kan kontakte en af vores dygtige klubtrænere og aftale en eller flere træningstimer. I må være op til 3 spillere på et hold – prisen er 200 kr. pr. træningstime, uanset om der er 1,2 eller 3 spillere på banen. Træningen afregnes direkte med træneren. Kontakt en af vores trænere:
Finn Morgenstjerne tlf. 20619404
eller
Johannes Hemmingsen tlf. 29666263
Vi vil bede alle vores medlemmer om at læse og overholde Dansk Tennis Forbunds regler, så vores baner kan forblive åbne.
Klubhuset må ikke benyttes og skal forblive aflåst – vi beder om at alle sørger for at have en håndsprit i tennistasken, så der kan sprittes af før og efter der bliver fejet og vandet baner.
Husk også at passe og pleje vores baner – det er vigtigt at de bliver skrabet, fejet, tromlet og vandet godt fra sæson start.
Hold øje med yderligere opdateringer, her på siden og i vores Facebook gruppe.
Og så er der faktisk kun tilbage at sige: “skynd Jer ind og få betalt kontingent, book en bane og støv ketsjeren af”.