Juli & August

Der er meget at glæde sig over i VTK i juli og august.

Bane 1 bliver muligvis klar på mandag. Ja! selv om HP-tennis to dygtige håndværkere (Rene’ og Thomas) forlader os på fredag – så er det ikke ensbetydende med at bane 1 kan åbnes for spil før tidligst mandag d. 26.7..  løbet af næste weekend vil jeg bruge tid på at vande grundigt og tromle, vande og tromle, vande……

Banen skal sætte sig før vi åbner.

Når vi åbner, så er det vigtigt, at vore medlemmer, der vælger at booke bane 1, forpligter sig til at jævne alle fordybninger afsat af skoene under spil med fodsålen.

Efter spil: skal skraberen anvendes i alle områder med ujævnhed før den brede kost kommer i arbejde.

Husk at feje helt ud til alle hegn. Dermed undgår vi vækst af ukrudt og græs.

Linekosten må aldrig bruges efter spil. Kun før du skal spille.

Vandingsanlægget bliver snart forsynet med nye pop-up- sprinklere på alle baner ved Tim Henriksen.

Tim sikrer dermed at vore baner bliver “faste i kødet”. Dette kræver selvfølgelig, at du aktiverer vandingsanlægget på den enkelte bane før spil.

3 lysbaner:  i august sætter Henrik Smith fra EL-comp nye armaturer på masterne på bane 2, således at disse armaturer rettes mod bane 3. På den måde kan vi tilgodese vore medlemmer med aftenspil på 3 baner og dermed forlænge sæsonen.

Baderumslys: Henrik er ligeledes i gang med at udskifte loftlyset i baderummene. 1000 tak til Henrik.

Defekte hegn: J/C-hegn har i sidste uge repareret to defekte og farlige hegn på såvel bane 1 som på bane 3. J/C blev tvunget til at vælge den holdbare løsning, der kan modstå trykket fra vore energiske og hårdt kæmpende spillere, der ofte føler at vore baner ikke er brede nok.

Slagmuren: står friskgrøn og lokker til selvtræning. Tak til Jan M.

Med ønsket om et godt efterår

Erling